Opinia Mariei cu privire la Setul Lola din colectia hainute de botez Envogue Bebe:

„Vreau doar să spun ca într-adevar va multumesc pentru aceasta rochita deosebita. Setul Lola a fost cea mai bună optiune pentru mine; elegant dar si foarte confortabil, fetita mea a fost admirata in superba ei rochita pe parcursul intregii seri „- Maria

hainute de botez_lola2hainute de botez_lola3hainute de botez_lola1

hainute de botez_lola4

Suntem atât de fericiti pentru aceste cuvinte incat am dorit sa le împărtășim.

Aceste frumoase fotografii fac parte din colectia hainute de botez – setul Lola. Setul Lola a fost conceput pentru a crea o tinuta de speciala care ar putea fi purtat cu ocazia celebrarii botezului . Rochita Lola are un design 2015, face parte din colectia hainute de botez, este realizata din multiple straturi de tulle somon deschis si este captusita cu bumbac fin 100%, foarte confortabil pentru fetita.

hainute de botez_lolahainute de botez_lola2

Rochita Lola din colectia “Hainute de botez” poate fi purtata individual sau puteți adăuga Accesoriile Lola (pompom, botosei, bonetica) pentru a crea aspectul de tinuta distinsa.

hainute de botez - Boneta Lola (2)hainute de botez - Bentita-Lolahainute de botez- Balerini-Lola-1

Rochita este realizata dintr-o tafta superioara, si tulle deschis somon roz cu dos de bumbac, cu detalii catchy pe poalele fustitei. Accesoriile sunt realizate in acord cu tinuta, dublate cu bumbac fin 100% si complimenteaza perfect rochita.