Cosul tau este gol!
Vezi Cos Comanda
Subtotal cos: 0 lei

TERMENI SI CONDITII

În descrierea termenilor şi condiţiilor cuvintele precum „noi”, „ale noastre” se referă la Envogue Enterprise SRL, Bucureşti, România. Accesul şi utilizarea tuturor informaţiilor din cadrul acestui site (www.envoguebebe.ro), inclusiv cumpărarea unui produs / mai multor produse se face prin respectarea următorilor termeni şi a următoarelor condiţii:

Introducere
Cumpărător/client: orice persoană fizică sau juridică care efectuează o Comandă.
Vânzător: ENVOGUE ENTERPRISE SRL, cu sediul social în Bucureşti, Str. Ajustorului Nr.4, Sct. 6, număr de înregistrare în Reg. Comerţului J40/9853 şi CIF 33509265.
Bunuri şi produse: orice produs care urmează să fie livrat cumpărătorului de către vânzător.
Comandă: cererea de produse înaintată de către cumpărător vânzătorului.

Preţuri şi plată
1. Preţurile sunt afişate în dreptul fiecărui produs, sunt exprimate in lei. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile produselor în orice moment însă dacă aţi plasat o comandă, ne angajăm ca aceasta să fie realizată la preţul afişat la ora înaintării comenzii. Depunem eforturi pentru a păstra în permanenţă lista de preţuri actualizată.
2. Toate preţurile includ TVA (24%), însă nu includ cheltuielile de transport. Cheltuielile aferente transportului sunt suportate de client şi sunt menţionate în secţiunea „Info utile – Termeni şi condiţii de livrare”. Costul transportului este unic în ţară şi este în valoare de 20 lei. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 400 lei cheltuielile de transport sunt suportate de noi.
3. Plata produselor se face ramburs (numerar); platiti agentului care vă livrează produsele. Pentru mai multe detalii referitoare la plata vă rugăm să accesaţi secţiunea „Info utile – Metode de plată”.

Confidenţialitatea datelor
4. Datele Dvs. personale furnizate către Vânzător sunt confidenţiale. Ne angajăm să respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor solicitate în cadrul site-ului www.envoguebebe.ro: nume, prenume, număr de telefon, adresă de email şi adresă de domiciliu sau reşedinţă.
5. Completarea formularului de înscriere pe site sau de cumpărare reprezintă acordul Dvs. dat vânzătorului de a stoca, prelucra, utiliza pentru acţiuni de promovare, numele şi datele Dvs. personale, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de Dvs.
6. Completarea formularului de înscriere pe site sau de cumpărare reprezintă acordul Dvs. de a primi informaţii, obiecte promoţionale sau produse gratuite prin poştă, telefon sau email. În cazul în care nu doriţi, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora.
7. Vânzătorul este operator de date cu caracter personal şi nu încurajează spam-ul, nu comercializează şi nu face schimb de adrese de email obţinute prin intermediul site-ului.
8. Conform Legii nr. 677/2001, aveţi dreptul de acces, de modificare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, vă puteţi opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora.
9. Datele pe care le furnizaţi trebuie să fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfăşurare a întregii comenzi.
10. Ne angajăm să protejăm datele Dvs. cu toate acestea vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător pentru pierderi de informaţii care ar putea fi cauzate de viruşi, defecţiuni sau erori ale server-ului pe care este găzduit magazinul www.envoguebebe.ro

Descrierea produselor
11. Ne străduim să asigurăm o descriere cât mai bună şi precisă a produselor noastre dar nu putem garanta că descrierea este exactă. În cazul în care devenim, prin orice mijloc, conştienţi că descrierea făcută este eronată ne rezervăm dreptul de a corecta orice eroare sau omisiune.
12. Imaginile au scop de a ilustra produsele şi, din diverse motive ce ţin de tehnica fotografică, nu putem garanta că imaginile reproduc cu exactitate culoarea sau design-ul produselor.

Comenzile
13. Deoarece marea majoritate a produselor din magazinul nostru online sunt realizate la comandă, nu putem garanta disponibilitatea acestora în momentul înaintării comenzii de către cumpărător. Pentru mai multe detalii şi informaţii vă rugăm să accesaţi secţiunea “Info utile – Comanda Dvs.”.
14. Preţul şi disponibilitatea produselor se poate modifica fără o notificare prealabilă. Dacă aţi plasat o comandă şi aceasta a fost confirmată telefonic ne angajăm să fie livrată la preţul afişat la ora înaintării comenzii.
15. Produsele din magazinul nostru online sunt oferite cu ambalaj fără un cost suplimentar. Costul transportului este suportat de cumpărător, vezi secţiunea ”Info utile – Termeni şi condiţii de livrare”.
16. Ne angajăm să acceptăm sau să refuzăm o comandă în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă cumpărătorul nu primeşte un răspuns în termen de 2 zile, comanda este considerată respinsă fără a fi necesară motivarea. Cel mai adesea motivul pentru respingerea unei comenzi este că nu avem disponibil produsul solicitat.
17. După ce lansaţi o comandă pe www.envoguebebe.ro veţi fi contactat telefonic pentru a se confirma/valida comanda Dvs. Aveţi grija ca datele de contact sa fie introduse corect. În cazul în care se validează comanda se vor discuta detaliile privind realizarea.

Livrarea
18. Ne angajăm să expediem produsele către cumpărător prin sistem de curierat rapid, asigurând ambalarea corespunzătoare şi transmiterea documentelor însoţitoare.
19. În momentul livrării comenzii vânzătorul se descarcă de toate riscurile de pierdere sau deteriorare a produselor.
20. Livrarea produselor este asigurată de firma de curierat rapid FanCourier pentru localităţile unde aceasta are sedii (lista sediilor www.fancourier.ro) şi are un cost unic de livrare de 20 de lei pe tot teritoriul României. Pentru comenzi mai mari de 400 de lei livrarea este gratuită.

Politica de returnare
21. Toate produsele sunt atent verificate înainte de a fi expediate, cu toate acestea, dacă ajung la Dvs. într-o stare nesatisfăcătoare vă rugăm să ne anunţaţi imediat pentru a putea fi înlocuite. Vom rambursa banii pentru orice produs livrat care este defect sau este într-o stare de avarie.
22. Produsele achiziţionate din magazinul nostru online www.envoguebebe.ro se pot returna în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului (conform legii OG 130 din 2000) fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv.
23. Acceptăm returnarea oricărui produs achiziţionat cu condiţia ca acesta să nu fie deteriorate, să nu prezinte semne de utilizare, lipsa etichetelor şi ambalajelor originale sau orice alte modificări fizice, vezi secţiunea “Info utile – Termmeni şi condiţii de returnare”.
24. Cheltuielile de returnare vor fi suportate integral de catre cumpărător iar rambursarea contravalorii produsului se va face în termen de 30 de zile de la primirea Bunului

Utilizarea site-ului
25. Site-ul www.envoguebebe.ro precum şi toate elementele de grafică (grafică web, programe etc.) şi conţinut sunt proprietatea Envogue Enterprise şi sunt apărate de Legea nr. 8 din 1996.
26. Atunci când vizitaţi site-ul nostru beneficiaţi de o licenţă limitată de accesare şi vizualizare a informaţiilor postate numai pentru uzul Dvs. personal. Folosirea oricărui element din acest site în alte scopuri fără acordul scris al vânzătorului se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Comentarii şi testimoniale
27. Orice comentariu, feedback, idee, testimonial, fotografie sau sugestie pe care ni le furnizaţi prin intermediul site-ului nostru devine proprietatea noastră. Ne rezervăm dreptul de a le folosi în viitor pentru promovarea site-ului nostru sau în orice alt mod. Mai mult decât atât, sunteți de acord că avem dreptul de a le utiliza pentru orice scop comercial sau non-comercial, fără compensare către Dvs. sau pentru orice altă persoană care le-a transmis.
28. Dacă ne furnizaţi un comentariu, feedback, idee, testimonial, fotografie sau sugestie, sunteţi de acord că sunteţi responsabil în totalitate pentru conţinut, legalitate, originalitate şi drepturi de autor.

Litigii şi forţa majoră
29. Prin utilizarea site-ului www.envoguebebe.ro clientul declară că este de accord cu Termenii şi Condiţiile precizate mai sus şi este de acord asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si conditiile de utilizare şi orice dispută de orice fel care ar putea sa apară între cumpărător şi vânzător.
30. Pentru orice altă problemă legată de produsele oferite spre vânzare care nu este precizată în prezentul document, aceasta se va soluţiona pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris adresată vânzătorului.
31. Daca conflictul nu va putea fi soluţionat amiabil acesta va fi soluţionat în instanţa din localitatea unde Vânzătorul are are sediul.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezenta comunicare în orice moment și de asemenea putem aduce modificări site-ului fără o notificare prealabilă şi fără a fi necesar acordul Dvs. De aceea vă recomandăm ca de fiecare dată când accesați site-ul nostru să citiți acești termeni și condiții. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați la 0726.664.662 sau pe email la adresa „office @ envoguebebe.ro”