Cumparaturile in mediul online pot părea uneori dificile deoarece nu este posibila atingerea materialului sau probarea tinutelor înainte de plasarea comenzii. O intrebare pe care si-o adreseaza de cele mai multe ori clientii inainte de plasarea unei comenzi pentru o tinuta de botez este “ce marime ar fi potrivita?”

Alegerea marimii perfecte poate parea o sarcina dificila uneori. Este important atunci când inaintati comanda pentru o tinuta de botez care va fi purtata la un eveniment atat de important, găsiti marimea potrivită.

Ne dorim sa facem aceasta misiune mai usoara si speram ca prin intermediul urmatoarelor sfaturi sa reusim sa facem procesul de comanda online lipsit de griji. Așa că astăzi dorim sa impartasim cateva sfaturi utile pentru alegerea marimii perfecte pentru tinuta de botez.

Tabel marimi

Incepem cu modalitatea cea mai usoara de identificare a marimii potrivite pentru tinuta de botez aleasa:

  • Compararea masurilor bebelusului tau cu masurile hainutelor regasite in Tabelul de marimi de pe site-ul EnvogueBebe la link-ul Tabel marimi.

Mai degrabă decât a alege o marime în funcție vârstă, puteti opta pentru o evaluare mult mai precisa: măsurători reale ale copilasului, deoarece copiii pot fi proportionati diferit. Ramane apoi sa observati carei grupe de marimi apartine tinuta de botez aleasa. Noi oferim măsurători pentru toate elementele, inclusiv accesorii, cum ar fi bonetele, botoseii, bentitele etc.

TABEL MARIMI
VARSTA 0 – 3 luni 3 – 6 luni 6 – 9 luni 9 – 12 luni 12 – 24 luni
Inaltime 62 68 74 80 92
Bust (circumferinta) 47 49 51 53 56
Talie (circumferinta) 44 46 48 50 52
Sold (circumferinta) 48 50 52 54 58
Cap (circumferinta) 40 42 44 46 48
Gat (circumferinta) 23 24 25 25 27
Lungime maneca 19 21 23 26 31
Lungime spate 17 18 19 20 23
Lungime talpa 9 10 11
Toate dimensiunile sunt date in centimetri.

Cere-ne sfatul

Vi se pare ca micutul/micuta este între marimi, in ceea ce priveste varsta, greutatea sau alte dimensiuni? Sunteti doar nesigura in legatura cu marimea perfecta pentru tinuta de botez aleasa?

Va ajutam cu drag!

Vă rugăm contactați-ne dacă aveți îndoieli cu privire la marime (sau orice altceva). Știm ca tinuta de botez pe care intentionati sa o comandati este pentru o zi foarte specială, și este foarte important pentru noi să găsim o tinuta de botez care sa se potriveasca perfect si sa fie foarte confortabila! Putem identifica, de asemenea ca aveti nevoie pentru tinuta de botez de o rochita de o marime si accesorii din  alta clasa de marimi. Putem da sugestii de masurare, dimensionare, selectare, croiala etc.

Comanda doua dimensiuni

Uneori, în cazul în care cel mic/cea mica este între marimi pentru tinuta de botez, cea mai bună opțiune este de a comanda două marimi, astfel încât le puteți încerca pentru a determina care este dimensiunea cea mai bună. Comandarea a două marimi este utila mai ales dacă evenimentul are loc foarte curand. Noi nu recomandăm întotdeauna comandarea a două marimi, dar, uneori, acest lucru este într-adevăr cea mai bună opțiune.

Incepeti cautarile din timp

Tinuta de botez este un element foarte important al acestui eveniment. O idee bună ar fi sa începeti căutarile cu ceva timp inainte de marele eveniment pentru ca majoritatea tinutelor speciale se realizeaza la comanda. După navigarea pe site-ul nostru si alegerea unei tinute de botez, asigurați-va ca ati identificat marimea ideala. Plasati comanda din timp, cel putin cu o saptamana înainte de data evenimentului pentru a putea fi siguri ca veti avea tinuta perfecta la timp. Comanda dureaza de regula 3 zile, insa este necesar sa aveti suficient timp pentru a face schimb, dacă este necesar.